Din Ide til registrering. -- Velkommen til dig!!

Tro på dig selv.
Tro på dig selv.

Din ide kan skabe kvantespring, for fremtiden ! Hvem ved det ?

Hos os kan du for 500 kr. + 500 kr. få din gode ide registreret og præsenteret.

Du bestemmer selv tempoet og infoniveauet.

Du får ingen deadlines, du har tid nok.


Dansk Ide registrering, til dig med de gode ideer, der skal have et lille løft!

Til dig med den værdiskabende gode ide, registrer din ide så du kan komme videre. Se Ide registreringsdokument her

Vi præsentere ideer for viden / kompetence personer og for mulige investorer.
Danmarks billigste registreringssystem. Du får et registreret ejerskab til din ide for 500 + 500 kr.
Vi synliggør din ide i det tempo det passer dig, med en stigende infostrøm som du bestemmer.
Er du viden / kompetence person så deltag, find mere info under Viden.
Er du interesseret investor der søger værdiskabende investeringsmuligheder, find mere info under Investor.

1. Hvorfor? For dig!

Vi registrer alle varianter af ideer, blot den har værdi for dig og du tror på den. Måske der findes viden og investorer, der passer lige nøjagtig med din ide og vil trække på den sammen med dig.

Du skal registrere din ide, hvis du vil have et godt forhandlingsudgangspunkt. Hvis du går rundt med en god ide, til erhverv eller produktudvikling eller noget helt tredje, også en samfundsfremmende ide.

Du kan nu modsat tidligere, registrere ideen og komme billigt i gang. Mange ideer kommer aldrig ud af idefasen, fordi ideophavspersonen opgiver på forhånd.

Det er opgivelsesfasen at Dansk Ideregistrering, gerne vil gøre til en succesrig ” Kom i gang fase ”. Kom i gang med at beskrive målet med ideen, vejen til ideens produkt og resultatet for virksomheder og investorer.

Få Viden/kompetence personer med til at arbejde med dig om ideen, i et afbalanceret aftaleforhold.

Når du først har registreret din ide, kan du arbejde med beskrivelse og synliggørelse overfor andre. Hos Dansk Ideregistrering bestemmer du selv tempoet og økonomien i din ideudvikling.


Tro på dig selv - også hvis andre griner - se video, af en der kunne meget mere, end andre troede.
Nyd videoen!!- Kan du også mere end andre tror,- Tag chancen og arbejd med din Ide!- Har du en drøm!

2. Hvordan? for 500 + 500 kr.

Du skal sammenligne din supergode ide med et æg, hvor du har skallen som det yderste af ideen, den kan du bruge til i første omgang at gøre ideen til din ide, til at få det første ejerskab altså registreringen.

Hviden mellem blommen og skallen bruger du gradvist til at informere, i et stigende niveau om ideen, for at gøre ideen interessant for andre, altså virksomheder, mulige investorer og Viden/kompetence personer.

Det kan være du skal bruge 2 – 4 præsentationer af ideen i et stigende niveau, for at gøre den mere og mere interessant, for de personer eller virksomheder du gerne vil i kontakt med.

På et tidspunkt når du forhåbentligt har tiltrukken de rigtige udviklingspartnere, kan du indgå en forpligtende aftale og herefter kan I sammen, udvikle videre på det særlige ved din ide. Altså det der svarer til blommen i et æg, som ikke alle skal have kendskab til.

Hver præsentation på Dansk Ideregistrerings hjemmeside koster 500 kr. pr. gang. Du kan selv beskrive ideen i et stigende niveau, eller vi kan hjælpe dig.

3. Vi stjæler ikke din ide. Vi har nok!

Hvis Dansk Ideregistrering skal hjælpe dig med præsentation af ideen, er det op til dig hvor meget vi skal vide om ideen.

Vi kan indgå en hemmeligholdelsesaftale hvis du finder det nødvendigt, du kan også blot holde det helt specielle ved din ide for dig selv, så vi blot skal hjælpe med at præsentere dine tanker om ideen.

Indenfor de 500 kr. en præsentation koster, læser vi gerne din præsentation af ideen igennem, en enkelt gang og giver dig feedback, hvis du finder behov for det inden du præsenterer den.

Har du behov for at vi hjælper dig yderligere, gør vi det gerne til en meget faire pris efter aftale.

Vi er Danmarks billigste og vi har så mange ideer registreret, at vi ikke har behov for at kopiere andres ideer.

Vores succes er at vores kunder og samarbejdspartnere får succes.


Video: Sådan får du ejerskabet til din ide. Uden et dyrt patent, der giver dig stress og omkostninger.

Hvis du er skarp, spotter du fejlen i denne video, -- Vekselstrøm -

Hvornår. Når du er klar!

Hvornår skal du registrere din gode ide.

Det skal du når du har gennemtænkt ideen nogle gange og går og tænker, hvordan kommer jeg videre. så skal du kontakte Dansk Ide registrering, så hjælper vi dig.

Du kan også bruge Patent og Varemærkestyrelsen og søge IPR-rettigheder igennem dem. Så får du gennemgået og udfordret din ide, på om den kan opnå patent eller brugsmodelbeskyttelse. Problemet er blot at du på denne måde, ligger et tidspres på dig selv og din ideudvikling. Du opnår ingen sikkerhed for, at andre ikke producerer på din ide.

Mange Ideophavspersoner søger beskyttelse og patent alt for tidligt, der opstår deadlines og Ideen går ofte tabt, pga. manglende tid og økonomi.

Dansk Ide registrering er ikke en konkurrent til Patent og varemærkestyrelsen, vi ønsker at være en kobling mellem Ide, viden og kapital, på et tidliget tidspunkt, så du kan komme i gang med at modne din ide. På den måde kan du opnå det helt rigtige tidspunkt, for en IPR-beskyttelse hos Patent og varemærkestyrelsen.

Hos Dansk Ide registrering får du ingen deadlines, du har alt den tid du har behov for.

Du kan også hurtigt få præsenteret din ide på vores hjemmeside, hvis det er det du ønsker.