Dansk Ide registrering - cv og dna.

Vi bygger selv af genbrugsmaterialer. For klimaet.
Vi bygger selv af genbrugsmaterialer. For klimaet.
50%  genbrugsmaterialer, anvendt i eget byggeri.
50% genbrugsmaterialer, anvendt i eget byggeri.

Du kan selv deltage - registrere din ide, se evt. andelsideer.


Jeg åbner op for alle mine og andres gode ideer.

Nu kan DU også deltage i stedet for blot, at sidde og tænke,
hvordan gør jeg-----og senere, det skulle jeg have gjort.


Dansk Ide registrering er etableret af Erik Jensen, Bækparken 55, 9500 Hobro. Uddannet Landmand, Tidligere selvstændig landmand. En ganske almindelig mand.

Stor kendskab til dyrehold og planteproduktion, klima og biologi, maskinteknik og anvendelse af maskiner, transport og montage, kan også arbejde seriøst med gode resultater, indenfor håndværk, smed, tømrer og beton, anlæg, have, bolig og natur, mm.

Har et positivt livssyn og let til smil. God til madlavning og håndens arbejde.
Har været fodboldtræner og håndboldtræner for børn og unge, har deltaget i meget frivilligt arbejde, foreningsarbejde og organisationsarbejde. Forstår organisationsopbygning og har bestået 3 merkonomfag, indenfor ledelse og økonomi.

Stor interesse og kendskab til ledelse og økonomi, drift og finansieringsmodeller.

Baggrunden for etableringen af Dansk Ide registrering, er et ønske om at deltage i erhvervs og samfundsudviklingen, med alt den erfaring man som + 50 årig, har gjort sig gennem livet på godt og ondt.

Min indgangsvinkel er også, at jeg i folkeskolen ikke var den dygtigste og mest rolige elev. Jeg var bedre til at lære med hænderne og var mere aktiv, end mange af mine klassekammerater, der senere er endt som akademikere.

NB: Der kan være kommafejl og enkelte stavefejl i teksten, da jeg kun opnåede middel karaktere i dansktimerne. Jeg startede med, jævnt tilfredsstillende i 4 klasse og sluttede på ungdomsskolen med et flot 7 tal i dansk, efter gl. skala.

Derfor forstår jeg almindelige mennesker, på en anden måde. Jeg ved at der ligger rigtig meget uforløst potentiale, rundt omkring i Danmark. HVIS ALMINDELIGE MENNESKER, kan få mulighed for at deltage.

Politikerne og samfundets trendsætter sidder i dag, på mange af de afgørende beslutninger mht. samfundsudviklingen. Ofte har de ingen fornemmelse af, hvad der foregår i hovederne, på ganske almindelige mennesker og hvilke kompetencer, almindelige mennesker kan byde ind med, hvis den rigtige ramme opstilles.

Det er denne ramme, hvor almindelige mennesker kan deltage, jeg ønsker at skabe med Dansk Ide registrering.

Almindelige mennesker kan herigennem fremføre deres ideer, komme i kontakt med viden personer og investorer, evt. opnå støtte gennem vores CSR-model.

Som almindelig privatperson med en almindelig økonomi, er det svært at opstarte nye erhvervsrelaterede ideer. Diverse rådgivere og konsulenter i væksthuse siger, fokuser på blot et område og træk 100 % på det. Men hvilket område skal man vælge ? og hvem skal man vælge at søge samarbejde med ?

Jeg har taget et andet valg

Jeg åbner op for alle mine og andres gode ideer, på den måde sættes alle gode tanker i spil og alle som kan se en værdi i at deltage, kan nu deltage i stedet for blot at sidde og tænke, hvordan gør jeg og senere, det skulle jeg have gjort.

Mine særlige fokusområder, hvor jeg mener at meget kan blive bedre, hvis de rette tanker, ideer og kompetencer, kobles sammen med kapitalen, er følgende.

1. Klimaløsninger. K
2. Dyrevelfærden. D
3. Det sociale område, hvor mennesker mødes. S
4. Arbejdslettelser. A
5. Nye forretningsområder. F
6. Triologisk landbrug. T For de unge og forbrugerne. T

I oversigten Registrerede ideer, er ideerne markeret med 1 eller flere, af de 6 store bogstaver. På den måde kan du hurtigt se, ideens primære værdisæt.

Jeg har et håb om at kunne bidrage til forbedringer og nytænkning på de 6 ovenstående områder. Derfor arbejder jeg også med en CSR-forvaltningsmodel, hvor vi gerne forvalter din CSR-profil og virksomheders CSR-profil.

CSR betyder at give tilbage til samfundet, Dansk Ide registrering er etableret således, at vi arbejder med erhvervsfremmene og samfundsfremmende ideer.

Vi har ikke en tanke om at blive personligt rige på aktiviteterne.

Vi vil gerne skabe et solidt økonomisk fundament, hvorfra et evt. overskud kan bruges til 2 grene.

1. Opstarte og understøtte udviklingen, af vores registrerede ideer.
2. Kanalisere kapital og viden, ud til de områder vi ønsker at støtte gennem vores CSR-forvaltning. se link.

Ønsker du en CSR-forvalter - så tænk på Dansk Ide registrering. se link